Salateira
Мережа Salateira – наочне спростування погляду, за яким фастфуд і здорове харчування несумісні.
Перший салат-бар відкрили у 2011 у столичному ТЦ SkyMall. Потім заклади fast-healthy харчування стали відкриватися в інших місцях Києва, Харкова та навіть за кордоном. Наразі мережа Salateira об’єднує 16 ресторанів.
Асортимент ресторану Salateira – це не тільки салати, тут можна замовити і закуски, і основні страви, і напої. Ресторан спеціалізується на стравах італійської та середземноморської кухні. У меню входять: сендвічі з листям салату, м’ясом, тунцем, хамоном, делікатесним сиром, овочами; більше 10 видів салатів з великою кількістю свіжої зелені, м’ясом, птицею, морепродуктами, яйцями, овочами та іншими інгредієнтами; паста із справжніх італійських макаронних виробів із різними соусами; равіолі з сиром, шпинатом та сиром, м’ясом кролика, лососем та моцарелою; супи; запіканки, тірамісу, баноффі, ночилині, нуаж та інші смачні десерти; різні види кави, чай, прохолодні фруктові напої.
Страви варіюються залежно від сезону, кожні 3 місяці розробляється нове сезонне авторське меню. Salateira у Києві в ТРЦ Караван Outlet – унікальний заклад комунального харчування, де смачні та корисні страви готуються швидко, на очах у клієнтів. Компоненти для салатів можна вибирати самостійно, усі вони представлені на прозорій вітрині. Фішка закладу – відкрита кухня, клієнти можуть особисто спостерігати за приготуванням страв. Кухарі Salateira використовують свіжі, високоякісні інгредієнти, готують великі порції, а ціни тут демократичні. Біля каси можна безкоштовно брати приправи та яблука. Є зона, де будь-який відвідувач ресторану може випити води із освіжаючими добавками.