Безпечний шопінг – пріоритет роботи АШАН

На всіх етапах карантину АШАН вживає ретельні профілактичні заходи для підтримання здоров’я та комфорту відвідувачів та персоналу.

А саме:

  • контролюється кількість відвідувачів у торговельному приміщенні із розрахунку 1 особа на 10 кв.м (встановлені камери відеоспостереження, які здійснюють підрахунок);
  • у торговельні приміщення допускаються особи виключно у засобах індивідуального захисту (респіраторах або масках);
  • обладнано пост санітарного контролю клієнтів, вони також забезпечені антисептиками, одноразовими серветками, рукавичками, при необхідності здійснюється їх температурний скринінг;
  • для дотримання відстані між відвідувачами не менше 1,5 м зроблено розмітку на підлозі біля вітрин та в прикасових зонах, розділені маршрути руху в торговому залі та відокремлені вхід та вихід;
  • працівників магазинів забезпечено дезінфектантами для рук і засобами індивідуального захисту (медичною маскою, рукавичками тощо), між клієнтами та касирами встановлені захисні екрани;
  • забезпечено проведення поточної дезінфекції приміщень (вологі прибирання з використанням дезінфекційних засобів) і регулярне провітрювання, дотримання нормативних показників температури повітря в службових приміщеннях та в торговому залі;
  • щоденно контролюються нормативні показники мікроклімату, а всі працівники проходять обов’язкову термометрію (на початку та після закінчення робочого дня);
  • створено необхідні умови для дотримання працівниками правил особистої гігієни;
  • доведено до відома персоналу інформацію про здійснення контролю за дотриманням вжитих заходів, про особисту адміністративну і кримінальну відповідальність за порушення протиепідемічних заходів та вимог санітарного законодавства;
  • для співробітників магазину виділено приміщення для тимчасової ізоляції осіб з ознаками захворювання на гострі респіраторні інфекційні захворювання;
  • у визначених місцях встановлені контейнери для збору використаних засобів індивідуального захисту (масок, рукавичок тощо);
  • усі поверхні, з якими контактує персонал, ретельно миються і дезінфікуються щонайменше двічі на добу;
  • на території торговельних і службових приміщень розміщені інформаційні плакати та оголошення щодо дотримання встановлених правил профілактичних заходів. Також періодично здійснюється теле- та радіо оголошення.

Оставить отзыв

Отзывы